Old but new.

Photobucket

Nå skal jeg fortelle dere noe typisk. Veldig typisk. Jeg har vært innestengt i leiligheten med smittefaren selv (altså Vilja) i ei hel uke uten å ha blitt syk selv. I går var det byttedag igjen (altså, Kajs Viljauke), og tror dere at jeg våknet frisk i går? Niks. Not at all. På siste dagen ble jeg selvfølgelig syk! Så nå ligger jeg hos søstersen med ei nese som er så tett at den er umulig å bruke til noe som helst fornuftig og en hals som klør og svir om hverandre. Ja, nok klaging nå, men dere skjønner tegninga. Det er så typisk. Jaja, jeg skal komme meg opp på to nå allikevel, og dra meg selv bort til Ila en tur, før jeg løper tilbake hit og slenger meg under dyna. Ha en fin dag, alle! Hugs.

Del

Kommentarer

 1. februar 17, 2011 / 11:07

  Ah, kjipt! Jeg har vært forkjølet en uke nå, det er det kjedeligste som finnes. God bedring! :)

 2. Siri
  februar 17, 2011 / 16:45

  har du tenkt på/lyst til å være med på Unge Mødre? det hadde vært morsomt om du hadde vært med!! :D

 3. februar 17, 2011 / 19:05

  Heisann Drea :) Først må jeg bare si at du har en helt FANTASTISK blogg. Jeg er stadig innom å sniker, men er ikke så flink til å legge igjen spor!

  Ser at vi begge skal være med på Max Blog Awards å teste mikro. Spennende :)

  Bare lurte egentlig på hvilken objektiv du bruker mest til «hverdagsbilder» :) Jeg har bestilt et lyssterkt objektiv til mannen sin bursdag. Canon EF 50mm f/1.4

 4. Drea
  februar 17, 2011 / 19:07

  Fru Mæla: så kult at du også er med! Blir spennende. :D Gleder meg til å teste mikroen! :) Så til objektivet; jeg har 50mm f/1.4, og det er det jeg bruker aaaaall the time. Helt seriøst – hele tiden! :D

 5. februar 17, 2011 / 19:12

  NÆ, er det sant!??!! Så gøy å høre. Du tar nemlig HELT fantastiske bilder, virkelig. Har pratet med Jorid (med bloggen Noe på hjertet) og hun anbefalte det nemlig :) KLØR i fingrene etter å bruke det, han skal få det neste lørdag!! Tar sikkert litt tid til å bli kjent med det, så om du har noen hete tips rop ut :)

 6. Drea
  februar 17, 2011 / 19:15

  Fru Mæla: ja, det er et knallobjektiv. Virkelig! :) Tar allitd litt tid å bli kjent med nye duppeditter, men så blir man vant og alt går av seg selv! Tips? Ehe. Jeg aner ikke. Hm.. Tja. Det kan være greit å ikke bruke lukkertid treigere enn 1/50 sek, og om man bruker blenderåpning f/1.4 må man være ekstreeeeemt påpasselig med hvordan bildet blir med tanke på dybdeskarphet! :b Jeg bruker sjelden blenderåpning som er SÅ stor.. :) Jeg bruker å ligge på f/2.8 og oppover som regel! :D

 7. februar 17, 2011 / 19:18

  Aww! Stakkars! God bedring til deg iværtfall!

 8. februar 17, 2011 / 20:46

  Æsja så kjedelig at du har blitt syk da!! Håper formen bedrer seg fort!!
  Klem fra Kristin

 9. Mari
  februar 18, 2011 / 17:25

  Du har jo photoshopa næsa di helt mimsforma jo! Du er fiin fra før :- )

  god bedring!<3

 10. februar 18, 2011 / 21:11

  veeeeeldig typisk! God bedring Andrea!

 11. februar 18, 2011 / 22:02

  SV: Tusen takk, snille Drea! Håper alt står bra til, til tross for sykdom! God bedring <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.