That´s what blogs are for.

Photobucket

Tjohei. To fjortisbilder av meg. Hva kan man si? Sånn går det når man har litt tid til overs og et webcam tilgjengelig. Nå sitter jeg hos Gina og Mattias, og i morgen skal jeg ta turen til Ila for å fikse litt i lokalet. På lørdag kommer blitzene dit, så til neste uke kan jeg høyst sannsynlig begynne så smått med fotograferinger! Har ikke fått i stand alt enda, men den ene delen (som altså er helt vanlig studioopplegg, slik jeg har hatt til nå) blir jo ferdig på nullkommaniks. Så om dere vil bli tatt bilder av så er det bare å si fra altså! Jeg har tid og lyst og mulighet. Tihi. Men skal jeg lage meg en kopp te og se et par episoder av Californication. Det har liksom blitt mitt kveldsrituale, det. Se litt tv-serier på macen og drikke en kopp te. Oh-my-god. Jeg er litt sørgelig da, dere. En smule. Haha. Jaja! Hugs.

Del

Kommentarer

 1. januar 6, 2011 / 23:53

  Du er så fin!!

  Det hadde vært supergøy å vært modell for deg. Spesielt litt senere i vinter evt. vår. ^^

 2. Drea
  januar 6, 2011 / 23:56

  Nora Alexa: jeg er med! :D Gøyere til våren da, uuuutebilder uten å fryse ihjel.. :b

 3. januar 7, 2011 / 01:27

  Er så gøy med det nye studioet syns jeg :)

  Skal dere bruke dine blitser eller har dere kjøpt inn nye/flere?

 4. januar 7, 2011 / 11:49

  Så moro :) jeg har kjempe lyst å bli tatt bilder av.. Hvor mye koster det ? :)

 5. januar 7, 2011 / 11:59

  Å så spennende – jeg vil også ha studio!!! Gud – de bildene av nora var bare helt fantastiske! Du har virkelig en gave Drea! :)

 6. januar 9, 2011 / 07:34

  te er sykt godt da :D håper du hadde en fin kveld

 7. januar 13, 2011 / 00:08

  Jeg vil gjerne bruke deg som fotograf! Flytter mest sannsynlig til Trondheim igjen i sommer, så da går det jo faktisk an:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.