Low sun.

PhotobucketPhotobucket

Tjohei! Jeg prøvde å få Gina til å ta noen outfitbilder av meg i dag, men jeg tror nok jeg må lære henne litt om motlysfotografering. Hun sensurerte hele hodet mitt på nesten alle bildene (bortsett fra det ovenfor), så derfor får jeg ikke akkurat vist frem den fine bluseskjortedingsen jeg har på under jakka. Og heller ikke skoene. Ikke mye i alle fall. Men bilder poster jeg allikevel. Nydelig vær i dag! Og dessuten er det så fint når sola står så lavt. Jeg liiiker det. Men nå skal jeg og Vilja leke litt. Kaj er så snill og kjører til Frøya for å hente blitzene mine, så da er jeg på Heimdal med Vilja til i morgen. Hugs!

Del

Kommentarer

 1. Gina
  januar 7, 2011 / 16:43

  Eyh! Jeg kan ikke være god i absolutt ALT? :P

 2. januar 7, 2011 / 17:10

  Synes det var fine bilder jeg da :) hehe.. Men nå har jeg jo ikke sett de andre bildene, og er heller ikke så god på foto.

 3. Iselin
  januar 7, 2011 / 17:13

  Hei! Du er virkelig en stor inspirasjon på alle slags mulige måter. Under dårlige dager kan det å lese bloggen din gi et smil om munnen – selv om det ikke ville virket mulig i forkant.

  Det er en ting jeg virkelig lurer på: Hvordan kom du i gang med fotografering? Jeg har en stund vært i besittelse av et speilreflekskamera (Canon D400), men får IKKE til med å sette meg inn i det, funksjoner og muligheter. Så om du kunne kommet med noen tips om hvordan du startet med teori, hva fremgangsmåtene dine var, tips til nettsider og slikt, ville det bli satt kjempestor pris – hvertfall av meg! Jeg vil, men får virkelig ikke til…

 4. januar 7, 2011 / 17:49

  Synes lyset her var veldig fint, men du ser litt molefunken ut kanskje? :)

 5. Gina
  januar 7, 2011 / 17:53

  Enig med Sissel der, men det har vel med irritasjon over mine gode kamerakunnskaper å gjøre ;)

 6. Drea
  januar 7, 2011 / 19:09

  Gina og Sissel: hihi! Molefunken happens! :) Og Gina, du tok bare det helfigurbildet. De to andre tok jeg selv, og siden jeg brukte 50mm må jeg strekke arma så laaaaangt ut, og derfor ser jeg nok litt molefunken ut! :D

 7. Gina
  januar 7, 2011 / 19:52

  Haha okei, men du ser jo fornøyd ut på mitt da så da er jeg fornøyd! ;P

 8. Annette
  januar 7, 2011 / 20:04

  Syntes det var fine bilder, liker litt motlys-bilder:D
  Kunne du ha skrevet et innlegg om kameraer og div. tilbehør du anbefaler? Skal nemlig kanskje kjøpe meg nytt kamera snart..og det er SÅ mye å velge mellom:P

 9. januar 7, 2011 / 20:59

  Åå, motlys er så HERLIG syns jeg. Fin stemning!

 10. januar 7, 2011 / 20:59

  Åå, motlys er så HERLIG syns jeg. Fin stemning!

 11. januar 7, 2011 / 21:13

  Likte bildene jeg! Elsker motlys :) !

 12. Hanne
  januar 7, 2011 / 23:18

  Du er søt og vi savner dere!!!!!!!

 13. januar 8, 2011 / 02:23

  så fin du er! hadde mamma sett det øverste bildet til venstre hadde hu ment det var gode ånder rundt deg. det er nemlig det sånne prikker i bilder er. i følge hu. jaja, heldig du da :D

 14. Drea
  januar 8, 2011 / 09:48

  line aurora: hahaha! :D Og jeg som tror SÅ mye på sånt.. Ehe. Men altså, alltid godt at ANDRE tror det er gode ånder rundt meg, da! ;)

 15. januar 8, 2011 / 14:57

  Hej :D Jag ska snart köpa en ny objetiv till min kamera NIkon D3100 och undrar om du har nåt bra tips på en skit bra? Jag tar mest bilder på mej själv och poser och sånt? Modelbilder och dagen outfit bilder? Vad kan jag använda?

 16. januar 8, 2011 / 14:57

  Hej :D Jag ska snart köpa en ny objetiv till min kamera NIkon D3100 och undrar om du har nåt bra tips på en skit bra? Jag tar mest bilder på mej själv och poser och sånt? Modelbilder och dagen outfit bilder? Vad kan jag använda?

 17. januar 8, 2011 / 15:40

  Motlysbilder er finfint!
  Synes det er en krevende «sjanger», men veldig veldig gøy når man får det til!

  Har du noen motlystips til nybegynnere?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.