Sykdom i hus – igjen.

Photobucket

Her kommer et bilde til av Malin.

Tjohei! I dag ble det hjemmedag igjen. Feber og oppkast på Vilja igjen. Æsjæsj. Anyways, i morgen tar jeg og Vilja uansett turen til Frøya, for jeg skal ha noen fotograferinger i løpet av helga og har dessuten tenkt å dra med meg Vilja i studio også. Jeg har liksom aldri hatt en ordentlig fotografering med henne der. Bare sånne små testrunder, og de telles ikke helt. Så nå skal jeg gjøre det heeeelt ordentlig, og det starter med klesshopping imorgen. Jeg har allerede vært og funnet masse fint til henne på H&M, så det blir skoj! Men nå skal jeg… gjøre et eller annet. Rydde, slappe av, se litt tv, spise kveldsmat. Sånne vanlige ting.

Del

Kommentarer

 1. november 18, 2010 / 20:50

  God bedring, håper formen kommer seg. Det er utrolig kjedelig med dårlig form.

 2. november 18, 2010 / 22:23

  God bedring da! ; ) Håper du blir frisk til fotograferingen.

 3. Drea
  november 19, 2010 / 00:13

  Woops, jeg så jo nå at det så ut til at det var JEG som var syk, men det er Viljis.. ;D

 4. november 19, 2010 / 14:50

  God Bedring til Vilja

 5. november 19, 2010 / 16:18

  Nå,men utrolig søtt og fint bilde=)

 6. november 19, 2010 / 22:35

  Hei! Har et spørsmål til deg. Eg leste i et bloggportrett av deg en gang, og da linket du til en engelsk blog der det var lagt ut bilder av en som tar bilder av naturlig lys. Husker du linken til den bloggen igjen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.