Glemsk.

Lizzie – When I’m alone

Åh, jeg er så glemsk! Jeg glemte å ta med laderen til macen, så istedet for å redigere noen søte bilder av Vilja tatt i studio i dag (de ble veldig barnefashionish!) så tok jeg femti minutter på treningssykkel. For du skjønner, jeg har byttet ut rollerbladesavhengigheten med sykkelavhengighet. Jeg har til og med en treningssykel stående på stua på Heimdal også. På impuls søkte jeg på finn, og et par timer senere stod det plutselig ei kinadame utenfor med en sykkel i bilen. Og med plutselig så mener jeg faktisk plutselig. Hun hadde søkt opp adressa mi på gulesider.no, haha. Men jeg ble jo selvfølgelig bare glad, jeg, som fikk en treningssykkel på dagen – levert! Ikke verst.

Anyways. Jeg skal få fiksa noen Viljabilder i morgenkveld, så skal dere få se hvor fantastisk søt hun var i de nye klærne sine. Hun så virkelig ut som en barnemodell! Bare synd hun ikke er så veldig villig til å bli fotografert av meg. Hun er ikke akkurat så veeeeldig interessert, og smiler ikke til meg når jeg har et kamera i hendene for fem flate øre. Jeg håper virkelig det endrer seg når hun blir litt større! Anyways. Nå skal jeg få henne i seng. Ciao!

Del

Kommentarer

 1. Marie
  november 20, 2010 / 19:55

  Hei! Jeg har et teknisk spm til deg jeg håper du kan svare på. Jeg er medlem i en fotoklubb som akkurat har kjøpt inn studioblitzer. Jeg fikk tatt noen fine bilder med de i dag. Mitt spørsmål er hva jeg gjør med refleksen i øynene til modellene? På mine bilder blir det to «hvite felter» på hvert øye… (Sansynligvis fra de to blitzene) Er dette noe du redigerer bort eller hva gjør du evt for å unngå dette under fotograferingen

 2. Drea
  november 20, 2010 / 20:12

  Marie: refleksjoner i øynene gir jo øynene liv! Jeg syns det er mye finre med enn uten, så jeg gjør aldri noe med øynene. :) La de være der! Men det som er greia er jo at naturlig lys gir mye finere refleksjoner enn softboxer gjør. Du kan eventuelt bruke en paraply istedet, da får du en rund refleksjon som blir mer naturlig! :)

 3. november 20, 2010 / 23:14

  lissie <3 og lillesøsteren min på to og et halvt år er heller ikke så interessert i å bli tatt bilde av, høhø. hun er sååå søt og smilende ellers, men om jeg tar frem kameraet ser hun alle andre veier :p

 4. november 21, 2010 / 00:08

  De beste tingene er de man finner på finn.no, har jeg funnet ut! Og spinning er gøy! gleder meg til å se bilder :)

 5. Maria
  november 21, 2010 / 00:23

  Hva er en kinadame for noe?

 6. Hanne
  november 21, 2010 / 10:47

  lol, ja Drea mi, hva er en kinadame? ;) ;) FNIS!

 7. november 21, 2010 / 11:55

  Jeg har vokst opp med en hobbyfotograf av en far, og jeg kan fortelle deg at det blir ikke bedre med årene. 80% av alle bildene av meg fra da jeg var mindre, er sinnabilder. Hehe

 8. november 21, 2010 / 16:00

  Hei, bare lurte på, hvilke side brukte du når du lagde dreaphotography.se ? er det wordpress ? :-)

 9. november 21, 2010 / 16:00

  Fint om du svarer på mail, eller siden min forrestne, da er det lettere for meg å se det, kommer sikkert til å glemme at jeg har spurt heh.

 10. november 21, 2010 / 17:54

  hei hei :-D
  jeg skal øsnke meg et objektiv til jul, og lurer virkelig på hvilket jeg skal øsnke meg, har canon. Så hvis du ikke hadde hadd noen spesiell, hvilket er da det ebste du har prøvd og hville anbefalt?

 11. Julia Charlotte
  desember 2, 2010 / 01:44

  Har blitt så gla ti sangen der æ.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.