To konsertbilder, Jorddunst 2010.

PhotobucketPhotobucket

Det øverste bildet er av Nick Oliveri (Mondo Generator) og det nederste er av ei dame som spilte med Arne Nordhammer. Dette er de to eneste konsertbildene jeg har orket å fikse, og for å være helt ærlig var det ikke mye bra å finne heller. Beruset Drea + kamera fungerer ikke på langt nær så godt sammen som edru Drea + kamera. Begrep som blender, lukkertid og ISO ble med ett ganske så fjernt for meg der jeg sto og fikla med innstillingene så alle de bra motivene forsvant før jeg så mye som rakk å ta kameraet opp foran øynene. Så det. Etterhvert forstod jeg at Av kanskje var litt lettere å bruke med tanke på det skiftende lyset, og joda. Det stemte det. Det er bare så uvant, for jeg bruker aldri annet enn M. Nei, nok kjedelig kameraprat. Nå skal Vilja bades og legges, og ikveld blir det nok rimelig tidligkveld på meg kjenner jeg. Trøtt, trøtt, trøtt. So long!

Del

Kommentarer

 1. juli 18, 2010 / 18:57

  Kjenner meg igjen med alkohol + kamera = dårlige bilder:P

 2. juli 18, 2010 / 19:20

  Likte det nederste bilde best :) Flott <3

 3. juli 18, 2010 / 23:19

  Det nederste var herlig!

  // Åh, det hadde vært kjempegøy. Flytter ikke du til Trondheim snart?

 4. juli 18, 2010 / 23:27

  Det andre bildet er herlig. «Sort på sort» kan virkelig se så fantastisk ut!
  Må bare si at jeg leser bloggen din fast :)

 5. juli 18, 2010 / 23:38

  Å så herlige bilder! Du måtte vel ha stått langt framme? Med mindre du har croppet en del da. Fullformat og alt! Uansett, det spiller vel ikke så stor rolle. Ser ut som du sto langt framme ihvertfall. Digger bilde nr 2! Vakkert!

 6. juli 18, 2010 / 23:58

  Herlige bilder! Hvis bare jeg hadde tatt like gode bilder i fylla.. haha! :) Og ja, går mes i M her hos meg også, men fant ut som deg at noen ganger kan AV være kjekt! TIhi! Er ikke bare bare å overlate alt til auto når man er litt pirkete – men blir jo himla bra! :)

 7. Drea
  juli 19, 2010 / 08:59

  Nora Alexa: jo, flytter så fort som mulig! :D Så da må vi få til noe altså!

  Sunniva: jeg stod rett foran scenen da jeg tok disse – altså ikke sammen med publikum! :) Så jeg var så nærme som det ser ut til! ;)

  Monique Lund: hehe, det må sies at jeg sleit selv også altså. Det ble ikke MYE bra. ;)

 8. juli 19, 2010 / 18:54

  Åå, bilde to var bare fantastisk!:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.