More festival photos.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

God morgen! Jeg og Vilja stod opp litt før sju, men var (rettere sagt: er) så trøtt i dag at jeg bare slo på Drømmehagen og fikset et par brødskiver til henne, så gikk jeg og la meg på sofaen og halvsov mens hun koste seg med Hinkel Pinkel og brødskive med leverpostei. Det tok over en time før hun ble lei, så nå er jeg ikke like trøtt lenger. Å si at jeg er uthvilt er å overdrive, men… mer uthvilt er jeg i alle fall. Heldigvis har jeg ingen store planer for dagen, så… Ja. Anyways, kommer tilbake med de siste sommerhudtipsene litt senere i dag, og i morgen blir ti heldige vinnere kåret. So long!

Del

Kommentarer

  1. juli 19, 2010 / 14:41

    Gud, du er så utrolig nydelig Drea! Og du passer definitivt best blondt hår! Fantastisk!

  2. juli 20, 2010 / 15:45

    Flotte bilder. Det så virkelig gøy ut :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.