Skårungen, del 2.

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Her er litt fler bilder fra åttiårsdagen vi i forrige helg. På de to første bildene kan dere se Henrik, Viljas søskenbarn, kjøpe og spise is. På bilde nummer tre ser dere ett av de fine rommene på Skårungen Vertshus, og til slutt et par bilder av Vilja i ivrig lukke-og-deretter-åpne-døren-lek. Søtinger! Nå skal jeg ta litt back-up, deretter slette en god del filer fra macen. Den er snart full, så nå går alt unødvendig treigt. Veldig, veldig irriterende, spesielt for verdens mest utålmodige person (that would be me!). Later!

BTW: Jeg har byttet ut bildet i posten under, så jeg blir glad om du orker å fortelle meg om du syns det var bedre eller dårligere enn det forrige (om du så det).

Del

Kommentarer

 1. mai 6, 2010 / 17:37

  Härlig blogg du har! =) Jag har just nu tema «barnkläder» i min blogg med massor av tävlingar, recensioner, rabattkoder m.m. Titta gärna in! :) Tror du skulle gilla det. Kram kram

 2. mai 6, 2010 / 17:42

  ååå, vakre bilder! vilja er bare så søt! Hvor har du kjøpt kjolen hennes? den var råfin!

 3. Drea
  mai 6, 2010 / 17:57

  Anne Emilie: takk! :D :D Hihi! Kjolen fikk vi av Kajs mamma, så jeg vet ikke hvor den er fra dessverre! :b

 4. mai 6, 2010 / 18:28

  Så ut som dere koste dere veldig :-) Håper dere kommer tilbake i sommer, mens jeg skal jobbe der :-D

 5. Drea
  mai 6, 2010 / 19:01

  Wendy: det skal vi HELT sikkert! :D

 6. mai 6, 2010 / 21:14

  kjempefine bilder! :)

 7. mai 6, 2010 / 21:32

  Tror jeg synes det oppdaterte bildet var bedre enn det forrige :)Den «skjulte» hånden som var tidligere ble mer et forstyrrende element, imo.

 8. mai 6, 2010 / 21:32

  så fine bilder! Vilja er så søt!

 9. mai 6, 2010 / 21:34

  Likte det med hånda best. Hånden virket litt forstyrrende med en gang man ser på bildet, men etter hvert er det egentlig ganske bra :) Ble for lite «luft» i det bildet som er der nå syns jeg.

 10. mai 6, 2010 / 23:49

  Jeg likte det bildet du postet nå bra og, har ikke bestemt meg hva jeg likte best – dét eller det med hånda/mørkt. Med det mørke bildet ble veldig mørk – så jeg vil kanskje si at jeg likte det bilde du postet nå best? (mye babling!)

 11. silje
  mai 7, 2010 / 03:59

  For å si det sånn er jeg lite fan av av studio-bilder, og det er jeg fortsatt ikke, meeeeen jeg elsker de bildene der det er ett øyeblikk, der du på en måte ikke ser det som det er rundt, det er det jeg kommer tilbake for, de perfeksjonistiske bildene kan du holde for deg selv, det kan gud og hver mann, men resten, det er en historie for seg selv..

 12. Drea
  mai 7, 2010 / 07:20

  Silje: det er ikke studiobilde. Det er tatt på stua, høhø. :) Lyset er fra vinduet. :) Tror ikke jeg helt skjønner hva du mener heller, bilder hvor man instantly ser noe rart (in a bad way) er jo ikke særlig givende, er de? :b

 13. mai 7, 2010 / 08:13

  Kjempe fine bilder du har tatt fra 80-årslaget.

  Syns bildet under ble bedre sånn det er nå ja…

  Ha en superduper helg!

 14. mai 7, 2010 / 08:38

  Takk :D utrolig fin blogg :D hva betaler du for domene :)

 15. mai 8, 2010 / 01:35

  Gud så fint Heidi på skårungen har fått det til :D Gleder meg til besøk av mausund i juni <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.