Pincer grip is the ability to hold objects between thumb and index finger.

Photobucket

To bilder av Vilja som spiser puffet ris i forrige uke en gang. Legg også merke til at hun har smykke mitt på seg, og en finfin hestehale midt på hodet. Jenta der liker å pynte seg altså. Hun låner også et sølvfarget hårbånd av meg ganske så ofte. Hun kommer løpende til meg med det i hånda mens hun hinter febrilsk om at jeg skal hjelpe henne å ta det på. Så hjelper jeg henne, og da blir hun kjempefornøyd og løper videre. Med hårbåndet på hodet. Søtt.

Nei, nå må jeg skynde meg å pakke litt før Vilja våkner. Vi reiser til Molde i dag, for i morgen skal vi i konfirmasjon til søskenbarnet mitt, Sigrid Marie. Og vet du hva? Hun ville ha kinamat i konfirmasjonen sin, så kinamat ble det. Er ikke det fantastisk? Smart valg spør du meg. Jeg gleder meg! Ciao.

Del

Kommentarer

 1. mai 7, 2010 / 10:53

  Vilja er fantastisk nydelig :) Har ei lita pyntedokke selv også:p

  Kos dere i konfirmasjon! Kinamat hørtes veldig godt ut! ;)

 2. Ane
  mai 7, 2010 / 10:58

  Kinamat i konfirmasjon synes jeg er en veldig god idé! Mine søskenbarn hadde det i fjor vår, og det var så vellykket at når jeg og kjæresten gifter oss i sommer så er det to kinamatretter på buffetbordet vårt. :)

 3. mai 7, 2010 / 12:45

  Hahaha, sånn sveis hadde jeg alltid når jeg var liten! Bare at mamma skulle alltid ha en lang remse med perler (hadde lenger hår) rundt som var fryktelig irriterende..

  Oi, kinamat var veldig.. annerledes. Men nam!

 4. Elise
  mai 7, 2010 / 13:34

  hun er så fantastisk søt!:)

 5. mai 7, 2010 / 14:15

  Må bare si som de andre; hun er fantastisk søt! Aww.

 6. mai 7, 2010 / 15:03

  oh, Vilja er søt hun :)

 7. mai 7, 2010 / 15:37

  Hun er så skjønn, Drea!

  Og tusen takk for koselig kommentar på bloggen, forresten!^^

 8. Kathrine
  mai 7, 2010 / 19:03

  Så søt! Jeg hadde også en sånn da jeg var mindre, men den kallte vi alltid «fontene» :)

 9. mai 7, 2010 / 23:29

  Hun er så skjønn! Alt kler ett smukke!

  God tur :)

 10. mai 8, 2010 / 00:32

  Jeg var i konf sist helg og da fikk vi kinamat <3

 11. mai 8, 2010 / 00:34

  Jeg vil også ha kinamat! :-D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.