Three rings and an ice cream.

PhotobucketPhotobucket

Tre nye ringer og en is. De to første fra venstre er fra Ebay, den tredje er fra Glitter. I dag kom Jørgen på besøk, så vi tuslet en tur i det fine været, kjøpte årets første soft is (antagelig ikke den siste) og gikk hjem igjen. Det var kaldere i lufta enn det helst burde være, men isen smakte godt allikevel. Sala var en tur til dyrlegen i dag også, for å få sprøyte nummer to. Hun har livmorsinfeksjon, og jeg syns så uendelig synd på henne. skal jeg skynde meg å ta en dusj før jeg skal se Home and Away (jeg har jo ikke sett det på to dager!) og deretter skal jeg ta litt bilder av meg selv i studio igjen. Jeg føler jeg har blitt litt beskjeden med å poste bilder av meg selv i det siste. På tide å gjøre noe med det! Fremover skal jeg bli mye flinkere til å ta hverdagsbilder av trynet mitt også. So long!

Del

Kommentarer

 1. april 23, 2010 / 16:28

  Grattis med nye ringer! Jeg har også bestilt meg noen fra Ebay nå – gleder meg til å se om de passer! :)

  Jeg gleder meg til årets første softis.. *yum* Og så gleder jeg meg til å se bilder av deg ;) kommer ikke over hvor fint det bildet i headeren er. Helt eventyrlig!

  PS: Stella ønsker god bedring til stakkars Sala!! :(

 2. april 23, 2010 / 16:53

  Jeg liker ringene :D Og fikk lyst på softis! Namnam.

 3. april 23, 2010 / 17:03

  Nydelige ringer ! jeg finner aldri noen fine jeg! Åh, det så fantastisk godt ut med softis! Jeg har ikke spist det enda i år jeg :o !

 4. april 23, 2010 / 21:51

  Nydelige ringer :)
  Nå fikk jeg virkelig lyst på årets første softis!

 5. april 24, 2010 / 11:32

  aaaaah, grymma ringar!!! *vill ha*

 6. april 25, 2010 / 21:28

  Nå skal jeg gi deg et litt «skummelt» tips….! Jeg har begynt å se Home and Away på youtube.com… Der ligger alle episodene delt i to, på den måten kan du se det når det passer deg! Og det er jo i og for seg topp! MEN det skumle er at man ikke greier å stoppe! :o)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.