Hair is a filament, mostly protein, that grows from follicles found in the dermis.

Photobucket

Gud, som jeg skulle ønske at jeg hadde like langt hår som dette, men neeeeeida, jeg må bruke clip on-extensions. I dag tok jeg frem rettetanga og laget krøller (ja, jeg veit det høres sært ut). Lange, fine krøller. Så løp jeg ut i studioet og tok noen bilder, så løp jeg inn igjen og tok noen «vanlige» bilder. Bilder som ikke skal retusjeres, bilder hvor jeg ikke skal bli en helt annen, bilder hvor sannheten kommer frem. (Om vi ser bort i fra at en god del av håret er fake, da.) Et bilde hvor jeg verken har fjernet kviser (jeg for øyeblikket ikke har), rettet ut rynker, forminsket nesen eller fikset håret. Jeg syntes ikke at nesa mi var stor før jeg begynte å retusjere den i photoshop. Man får faktisk komplekser av retusjere seg selv, så det er litt skummelt. Fra nå av skal jeg leie inn ordentlige modeller, så kan jeg le av de store nesene deres istedet. Neida. Le skal jeg selvfølgelig ikke gjøre. Men nå skal vi lage mat og se Norske Talenter! Ciao.

Del

Kommentarer

 1. Line
  april 23, 2010 / 20:11

  Du er så fin, Andrea:)

 2. april 23, 2010 / 21:08

  Det bildet av deg var nydelig! Du trenger ingen retusjering :)

 3. april 23, 2010 / 21:53

  Foresten, hvor har du skaffet deg en portofolio? :) Har veldig lyst til å lage meg en egen, men aner ikke hvor jeg skal gjøre det og hvor mye det koster. Hadde blitt utrolig takknemlig for svar! :)

 4. Drea
  april 23, 2010 / 22:13

  Benedikte Bull: den kjøpte jeg på bludomain.com. Superlett! :D

 5. april 24, 2010 / 10:47

  Haha, jeg bruker også å krølle håret med rettetanga, får best resultater sånn ;)
  Og dette med retusjering da! Jeg har fått det for meg at fregnene mine ser jævlig ut på bilder, selv om jeg liker de «in real life» så er det noen som skinner igjennom sminken, tar PS de ;)

 6. april 24, 2010 / 11:08

  Hvorfor i all verden skal du trenge å gjøre noe av det der? Du er jo så nydelig!

 7. april 24, 2010 / 18:47

  Du er så pen!

 8. april 25, 2010 / 13:54

  saa utrolig nydelig bilde!

 9. Maria
  april 25, 2010 / 15:23

  NYDELIG bilde!

 10. Heidi
  april 25, 2010 / 22:18

  Wow! For et nydelig bilde av deg :) Du er virkelig pen med blondt hår.

 11. april 26, 2010 / 21:32

  Savner den gamle headeren jeg… Denne er alt for overretusjert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.