What a busy day!

Kl. 07.48. Før frisørbesøket. Etterbilde har jeg ikke enda. Muwaha.

Her er meg i morrest. Usminket. Jeg tenkte bare jeg skulle stikke innom for å fortelle hva jeg har gjort hittil i dag, hva jeg holder på med nå og hva jeg skal gjøre senere, men siden jeg laster inn bildene fra kameraet til macen i dette øyeblikk så ble det bare et webcambilde. Anyways, i dag har jeg vært hos frisøren og fått klippet vekk alt det slitte, ekle håret, deretter ble jeg hentet for en nyfødtfotografering (som gikk kjempebra, bilder kommer sikkert ikveld!) og nå sitter jeg altså her og blogger litt. Klokken halv fem har jeg en konfirmasjonsfotografering, og i kveld skal jeg rydde, jobbe, pakke og dusje. En travel dag, med andre ord. Men i morgen er det jo helg, og i helga skal jeg til og med på fest. I Bodø. Jeje, jeg kommer tilbake med bilder av lille Sebastian litt senere i kveld. So long!

Del

Kommentarer

 1. Lisbeth
  februar 25, 2010 / 16:03

  Bodø City. Bodø by. Ha en god helg i den forblåste byen, også kalt hjembyen ;)

 2. februar 25, 2010 / 16:50

  Søt du var på bildet:) gleder meg til å se bilder av det nye håret! :D

 3. februar 25, 2010 / 18:05

  Du er supersøt om morgenen også, du! :) Fining! Gleder meg til å se «etterbildet» også, og ikke minst bilder av et lite minimenneske!

 4. februar 25, 2010 / 18:42

  Pen du er! Du ligner veldig på Shenae Grimes :D

 5. februar 25, 2010 / 18:46

  Hei:) Hvilken frisør går du til?
  Jeg trenger sårt en frisørtime, hehe:)

 6. Drea
  februar 25, 2010 / 19:49

  Maria Theresa: who? :b Hihi, hun må jeg google!

  Janne: jeg går til Line Renathe på Hårfagre! :D Kjempeflink!

 7. februar 25, 2010 / 23:58

  Åh, hjembyen min ligger en time unna bodø! Synd jeg ikke har tid til å dra hjem i helgen, kunne tenkt meg til noen kjærestebilder jo:/ Meeen men, hvis du kommer nordover en annen gang får det bli da:)

 8. februar 26, 2010 / 00:23

  drit i bodø da! kom til meløy, en og en halv time unna.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.