Mon… Oh, wait, it’s Tuesday.

Denne nydelige tegningen er det selvfølgelig Guðrún Jóna som har tegnet.

God dag! Det er mandag… nei, vent. Det er tirsdag, og jeg sitter og jobber litt. Kameraet har fått ligge, men photoshop har nesten ikke fått hvilt i dag. Ikke mac’en heller. Jeg prøver å omvende meg fra mange år med PC og Windows, men det er jammen ikke lett. Alt er uvant, og ting går så mye treigere. Jeg hater at ting går treigt, og jeg må (i følge Kaj) være en av verdens mest utålmodige mennesker. Jeg kan ikke gjøre annet enn å si meg enig. Jeg hater virkelig at ting går treigt. Jeg hater virkelig å vente, og det verste av alt; jeg hater at folk snakker skikkelig, skikkelig, skikkelig treigt. Anyways. Nå returnerer jeg tilbake til photoshop, men jeg skal se om jeg får tatt noen outfitbilder i løpet av dagen. Eller bilder av håret mitt, det er jo nyfarget. Eller noe helt annet. Eller kanskje ikke noe i det hele tatt. We’ll see. Later!

Del

Kommentarer

 1. november 3, 2009 / 15:47

  Så fin tegning! ååh!

 2. november 3, 2009 / 17:26

  Jeg skjønner godt hva du mener. Er helt lik selv ! Hvis jeg må vente i noen minutter på at et program skal starte eller noe, blir jeg sprø :p

 3. november 3, 2009 / 18:37

  Velkommen i verdens-mest-utålmodige-mennesker-gjengen. Det er ikke så mange mennesker i denne gjengen, for det er ingen som har tålmodighet til å være i en gjeng. Ho-ho.

  Har skrevet litt om deg på bloggen min, og tenkte du kanskje hadde lyst til å lese litt?

 4. november 3, 2009 / 20:02

  Gudrun imponerer som vanlig! Øynene til Vilja er så nydelige… :D

  Jeg blir også litt småirritert inni meg når folk snakker kjempesakte.. Hihi. Men jeg prøver å skjerpe meg! Lykke til med knotingen på Mac’en – kan tenke meg det er vanskelig i starten, ja! Jeg ville brukt lang tid på å venne meg til det…

 5. november 3, 2009 / 20:55

  Du vil snart merke at alt er så mye lettere på mac enn på pc. Ting er så logisk at du nesten ikke tror det er mulig.

  Vilja er nydelig, og Gudrun er like flink som alltid!

 6. november 3, 2009 / 21:53

  Svar: Måtte bare svare på vann-kommentaren. Du har så rett, så rett! Det er faktisk sant, og en faktor jeg fullstendig utelot i oppramsingen min. Her hjemme er det veldig stor forskjell, faktisk. Så det er nok Kajs smaksløker det er noe galt med : p

 7. november 3, 2009 / 22:00

  Flott tegning og sikkert ikke moro når alt er nytt og går tregt nei. Men men, du blir nok vandt til mac´en din snart skal du se. ;)

 8. Drea
  november 3, 2009 / 22:44

  Elisabeht Almighty: ja, ikke sant! Det er det jeg sier til ham jeg også. Det smaker HEEEELT annerledes! :b Mye… fælere og gråere. :b

 9. november 4, 2009 / 16:19

  ååååå så nydelig tegning !!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.