Ringen som trenger et nytt (mitt) hjem.

Foto: Mira Jakobsen.

Det har vært en svært uinspirerende dag. Vi har ryddet, jeg har bakt muffins, lett på nett etter nye ting (klær, sko, smykker) jeg kan ønske meg og… mer har vi i grunn ikke gjort. Derfor passet det i grunn veldig bra at Mira Jakobsen holder en konkurranse på bloggen sin i dag, og der kan man selvfølgelig vinne ringen som er avbildet ovenfor. Jeg er sjelden med i konkurranser, og grunnen er enkel. Jeg hater å lage innlegg om andres innlegg – spesielt når det er tvunget. Derfor har jeg unngått det til nå, men nå vil jeg virkelig vinne. (Og dessuten har Mira en bra blogg som jeg leser fast, så det gjør meg ingenting å linke til henne.)

Anyways. Hvorfor bør jeg vinne ringen? Vel, jeg har alltid vært sykt dårlig på å bruke ringer, men i det siste har jeg faktisk bare blitt flinkere og flinkere. Dessverre har jeg ikke så altfor mange ringer, og mitt motto er alltid «jo fler, desto bedre.» (Vel, alltid er å overdrive, men når det er snakk om ringer, smykker, klær eller sko så stemmer det.) Så jeg bør vinne ringen av den enkle grunn at jeg har svært lyst på den, og at den faktisk kommer til å bli brukt om jeg får den. That’s it. Mer hokkuspokkus har jeg ikke å komme med. Det enkle er ofte det beste. Ciao!

<a href=»http://ceciliemaria.wordpress.com/» target=»_new»>Cecilie</a>
Del

Kommentarer

 1. august 3, 2009 / 21:03

  Morro at du deltar! :D

 2. august 3, 2009 / 22:10

  Du fortjener å vinne :)

 3. august 3, 2009 / 22:31

  Du har den beste bloggen! Følger med og blir super-inspirert av både motetips og fotograferingen din! Jeg er også glad i å fotografere.. Keep it up! Ragnhild.

 4. august 4, 2009 / 09:54

  Finfin ring! :o) Tipper det er maaange som har lyst på den, ja…Lykke til i konkurransen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.