Æsj, æsj, æsj.

I gårkveld ble jeg plutselig syk. I hele natt har jeg spydd hver andre time, og dagen i dag har jeg oppholdt meg på soverommet nesten uten stopp. Ei kald flaske vann i den ene hånda, spybøtta i den andre. Jeg har prøvd meg opp av senga et par ganger, men uten hell. Feberen har kommet krypende, og det er jo ikke akkurat kaldt her i utgangspunktet heller. Over tjue grader i skyggen ute, jeg tørr nesten ikke tenke på hvor varmt det er inne. Sånt blir man lettere slapp av. Æsj, jeg håper jeg våkner frisk i morgen.

Nå ligger jeg fremdeles i senga, men jeg har (igjen) store planer om å komme meg opp. Jeg savner Vilja. Og Kaj. Flinke Kaj som har vært med Vilja i hele dag, uten hjelp fra meg. (Bortsett fra små puppebesøk på rommet, selvfølgelig.) Tenk om jeg ikke hadde en så flink og herlig kjæreste. Da hadde nok dagen min blitt hundre ganger verre. Å bære rundt på, leke med og styre med Vilja i spypausene hadde vel ikke akkurat vært optimalt. Haha, jeg ser det for meg.

Nei, nå skal jeg komme meg opp, så jeg kanskje rekker å være litt med Vilja før hun skal sove. Krysser fingrene for at jeg er i superform i morgen. Herregud, så takknemlig jeg er for at jeg sjelden er syk! Jeg er jo nesten aldri syk. Jeg kan ikke huske sist jeg lå slik, så jeg skal jo i grunn ikke klage. Men så er det jo allmennkunnskap at vi mennesker elsker å klage litt, så jeg kan jo ikke dy meg jeg heller. Men nå er jeg ferdig. Hejdå!

Del

Kommentarer

 1. juli 30, 2009 / 18:23

  Uff, hørtes ikke noe bra ut. Bare det ikke er svineinfluensaen… Ikke for å skremme.. Men det er alltid greit med en sjekk ;)

  God Bedring ! :D

 2. juli 30, 2009 / 18:25

  Huffda, spysjuka er ikke noe særlig. Håper du blir bedre snart!

 3. juli 30, 2009 / 18:31

  God bedring, Drea! krysser fingrene for superform imorgen :)

 4. juli 30, 2009 / 18:57

  Oh no – så fælt! Er ikke mange mnd’ene siden jeg hadde det samme. Det er helt grusomt. Du har god grunn til å klage! Håper at du kommer til kreftene raskt som bare det :o)

 5. juli 30, 2009 / 19:25

  Huuf, det å være syk er drit kjipt! Er det selv, men heldigvis ikke spysjuka på meg. Jeg har vel bare svineinfluensa..??

 6. juli 30, 2009 / 19:43

  Uff.. God bedring :)

 7. Marita
  juli 30, 2009 / 19:45

  Kommer det ikke noe redigerings-oppskrift snart da? Er så imponert over de flotte bildene du tar :-)

 8. tina
  juli 30, 2009 / 21:04

  Pass på att det ikke er svineinflensa da :P Godbedring forresten :D :D

 9. juli 30, 2009 / 22:03

  Huff. Å kaste opp er noe av det verste. Håper virkelig du blir frisk til i morgen Andrea. :)

 10. juli 30, 2009 / 22:24

  uff,ja spysyke er æsj! God bedring :)

 11. juli 30, 2009 / 22:56

  Svineinfluensa, hihi.

  Neida, god bedring : )

 12. juli 31, 2009 / 02:42

  Jeg blir stadig imponert over hvor positiv du alltid virker ^^ God bedring!

 13. Trude
  juli 31, 2009 / 08:58

  Hei! Om du skulle anbefalt ett speilrefleks til en nybegynner uten peiling, til en grei pris, hvilket anbefaler du?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.