Sunn eller usunn?

Mr. Sunn og Mr.Usunn. Jeg spiste begge, jeg.

I… ikke kampens, men bloggens hete har jeg stresset meg opp så mye at jeg ikke kjente at jeg var sulten. Jeg utsatte å gå på do så lenge som mulig, og når jeg først gikk så løp jeg både opp og ned trappa. Jeg tror nok jeg stresser litt vel mye (bare spør Kaj) med å få til denne nye bloggen akkurat som jeg vil, men det er kanskje ikke så rart at jeg blir bittelitt stresset når noen (takk!) påpeker at den gamle bloggadressen fremdeles står i headeren. Eller når jeg oppdager at jeg ikke har lagt til bloggen i Blogglovin’, eller når… ja. Jeg kunne ha fortsatt i evigheter. Det er alltid noe som mangler, og jeg vil allitd ha alt ferdig på en-to-tre. Synd, for slik fungerer det sjelden.

Jaja. Nå tar jeg pause fra alt som heter html og css, og fortsetter heller litt i morgen. Ting skal bli akkurat som jeg vil etterhvert, men det tar litt tid å forstå alt. «Alt». Jeg skal for all del ikke lære meg alt. Det hadde vært galskap. Nei, god natt dere. Sov godt!

Del

Kommentarer

 1. juni 25, 2009 / 00:32

  Synes det er supert at du har flytta bloggen din jeg ;) NAM, nå fikk jeg lyst på kveldsmat altså. De brødskivene så fantastisk gode ut. :o Få med deg islandsk-kurs nummer to, forresten ;)

 2. juni 25, 2009 / 01:15

  Alt skal ikke være perfekt, det er en del av sjarmen :)

 3. juni 25, 2009 / 01:25

  Jeg er akkurat sånn de gangene jeg skifter design jeg, er sikkert ikke helt sunt, men det er ikke så farlig. :p

 4. juni 25, 2009 / 16:06

  Har i jaffal lagt deg til i bloglovin. :)

 5. juni 28, 2009 / 10:25

  Greit med en sunn og en usunn, så kan du ta det som frister først eller spare det beste til slutt;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.