Shadows on the wall.

God morgen! Et par bilder av skyggemeg. Gøy å leke med skygger. Jeg prøvde å lage en kanin også, og mange andre dyr, men det ble ikke helt suksess. Man kunne lett se at det var fingrene mine, og ikke en kanin. Anyways. Vilja sover enda, men jeg har stått opp for å gjøre meg klar til tannlegen. Æsj, jeg gruer meg litt. Ikke på grunn av tannlegeskrekk, for det har jeg jo ikke, men jeg kan ikke akkurat si at det er behagelig å gape som en tulling samtidig som kjeften er fyllt med ekle instrumenter. Blant annet den derre sugeren som skal fjerne alt spyttet. Den er verst. Dessuten blir jeg alltid så flau, for hver gang får jeg høre at jeg må bruke tanntråd hver dag. Og bruker jeg tanntråd hver dag, kanskje? Næh. Not really. Ciao!

Del

Kommentarer

 1. Thea Louise
  juni 25, 2009 / 08:34

  Har aldri likt meg hos tannlegen jeg .
  Kos deg hos tannlegen du ! : )

 2. juni 25, 2009 / 10:50

  Jeg har heller aldri vært redd for tannlegen (det kan man ikke være når man har hatt tannregulering i to år, og måtte innom til sjekk og diverse andre smertefulle ting hver tredje uke), men det er så flaut når de spør om hvor lenge man pusser tennene og om man drikker mye brus. Jeg syns tannleger dømmer så mye, jeg.
  I hvert fall kom jeg og tannlegen min på et kompromiss; at jeg skulle bruke tanntråd annen hver dag. Det er faktisk mye lettere enn å skulle gjøre det hver dag.Også er det veldig gøy når man har sånn tanntråd på pinne. :D

 3. juni 25, 2009 / 11:54

  Æsj, liker ikke tannlegen. De stapper ting oppi munnen, det jeg hater mest! Jaja, kos deg hos tannlegen da. :)

 4. juni 25, 2009 / 12:18

  Jag skulle också behöva gå till tandläkaren, men jag är så rädd för dom så jag drar ut på det… ;)
  Vad fin din nya blogg är! Blev lite förvånad att du flyttat den, men självklart fortsätter jag att läsa här!

 5. juni 25, 2009 / 16:23

  Hejsan fin blogg du har! följa varandra ?? Trevlig fortsatt dag!

 6. juni 25, 2009 / 16:31

  sådär nu följer jag dej!!

 7. juni 25, 2009 / 20:33

  Tanntråd er da et must ! Bruker det hver kveld jeg. Ekkelt å se hvor mye gørr som ligger mellom tennene. Det er en god vane. Men munnskyll derimot.. Ikke så flink til det. Tannlege er heller ikke spesielt gøy. Men det må jo til.

 8. juni 25, 2009 / 21:56

  SÅ sløv er jeg at jeg ikke har fått med meg at du har flyttet! Vel, det er ikke like lett å følge med på blogger når pcn pensjonerer seg og eksamen lenker deg fast. Men nu! Skal jeg følge bedre med her på siden din i det minste :)

  OG jeg liker sånne bilder. De er faktisk koselige, ikke creepy.

 9. juni 25, 2009 / 22:32

  Hvem gjør egnetlig ikke det ikke meg heller,. :P

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.