The new one. The cool one.>

Wohoo! Nå har jeg endelig kjøpt meg ny mobil, og jeg er superfornøyd! Nokia 6555 er utrolig stilig altså. Jeg liker den. Og ikke minst; jeg trenger ikke lenger bli irritert over at knappene på mobilen min ikke hører etter meg, men heller skriver ord som ingen vet hva betyr. Nå kan jeg skrive meldinger uten å bruke fem minutter på å skrive «Hei!», og det er da virkelig en fordel. Nytt nummer også, så til dere som kjenner meg, men ikke har fått med dere nummeret; det står på facebook. Alt står jo på facebook.

På fredag fikk vi mangemangemange bilder i posten, så nå (når Vilja sover) skal jeg sette meg ned og begynne med albummet hennes. Jeg har enda ikke begynt, men i dag skal jeg virkelig gjøre det. Denne gangen mener jeg det. Helt på ordentlig. Kan vel kanskje begynne med å velge ut bildene som skal brukes, for jeg kan jo ikke bruke alle. Da er jo albummet fullt, og det før hun er fylt fire måneder. Det blir jo litt…ensformig. Well, better start, for nå ser jeg to armer i full bevegelse i vugga. Vi får se hva jeg rekker. Ciao!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.