Hold på hatten.>


Jeans fra Gina Tricot, resten fra H&M.

Travel dag i dag. Snart er det tid for jobb, deretter skal jeg og Kaj på musical. Mamma og Brynjulf skal passe lille Vilja, og jeg er kjempespent, selv om det bare er snakk om cirka to timer. Det er rart å tenke på at verken jeg eller Kaj er der for å passe på henne. Ikke det at jeg ikke stoler på mamma og Brynjulf altså, og ikke tror de kommer til å greie det helt fint, for det vet jeg at de gjør. Det er bare…rart allikevel. Men det skal bli veldig, veldig gøy å se skolemusicalen også. De blir alltid så bra, det er så mange flinke rundt omkring altså. Jeg var jo med i fjor som noen av dere kanskje husker, men jeg må ærlig innrømme at jeg trives best i salen, og ikke på scenen. Det er nok best – for alle. Ciao!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.