Skeptisk til flyvende elefanter.>

Vilja var litt skeptisk til disse syngende, roterende elefantene i begynnelsen, men nå prater hun masse med dem. (Jeg trodde det var et dårlig tegn å se rosa elefanter, men nei. Ikke i alle tilfeller.) Apropos rosa elefanter. Jeg drømte om en elefant for ikke så veldig mange dager siden. Det var i forrige uke engang, tror jeg. Kanskje uka før der. Uansett. Rosa elefanter. Jeg drømte at jeg red på en rosa elefant av dimensjoner. Den var så svær! Og ikke nok med det, vi red i en undervannstunnel, og vi red faktisk feil vei. Kaj ringte og spurte meg om jeg red rett vei. Nei, svarte jeg. Jeg rir visst feil vei. Jeg kan love deg at det ikke er bare-bare å snu en rosa elefant i en undervannstunnel altså. Den var litt for stor, litt for bred og litt for klumsete. Jeg er usikker på hvordan det hele endte, for plutselig rullet jeg nedover en bratt bakke og landet ved siden av ei campingvogn hvor han derre ene fyren fra Home and Away bodde. Snodig. Tolk den, du.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.