Ready for summer.>

To bilder til. Tinas fantastiske sommerkjole er kjøpt på Fretex. Snakk om fynd!

God morgen! Vilja sover, jeg og Kaj slapper av litt og Rufus er gærning. Vi har nettopp barbert store deler av ham (på grunn av pelsklumper som strammet helt inn til huden), og han liker tydeligvis ikke å være naken. Stakkar, jeg får skikkelig dårlig samvittighet. Fra nå av skal Rufus bli børstet hver dag, så slipper vi å gå gjennom dette på nytt. Han vasker seg desperat, får vondt, mjauer, hopper rundt og løper stresset frem og tilbake. Dakar! Men nå skal jeg sjekke nettbank, pakke og sende pakker, prøve å få ryddet og gjort litt andre nødvendige greier før Vilja våkner og vil ha mat. Hugs!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.