Hot stuff.>

Nye briller. I like!

Hot stuff!

I dag var det sytten grader i skyggen. Sytten grader, dere! Våren er her. Endelig. Men nok om det varme været, jeg hater å snakke om vær. Finnes det noe mer uinteressant å snakke om? Alle merker jo hvordan været er, man trenger ikke få det bekreftet av verken sidemannen på bussen eller meg her på bloggen. Det er så… så… unødvendig.

Vi hadde det forresten helt greit på musikal, folk var flinke og alt det der, men jeg må innrømme at jeg fulgte godt med på klokka også, nesten like godt som jeg fulgte med det som foregikk på scenen. Jeg savnet lilleklumpen min utrolig mye, og forstår nå at det kan bli veldig lenge til jeg drar på den første festen etter graviditet og fødsel. Jeg har jo egentlig store planer om å dra en dag på festival i sommer, men jeg er neimen ikke sikker på om jeg greier det altså. Time will show. Jeg tar det som det kommer, det er jo faktisk en stund til juli også. Men nå skal jeg og Kaj snart se Frustrerte Fruer, for vi har nemlig sluttet å se det på tirsdager. Delvis for at det ofte krasjer med fotball, delvis for at Kaj jobber kveldskift i ny og ne og delvis for at det aaaldri er noe gøy på tv på lørdager, men massevis på tirsdager. Smart, hæ? Ha en fin lørdagskveld! Tuddelu.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.