Friday.>

Dagen i dag har egentlig gått i ett, og det har vært en veldig fin dag. Mesteparten av dagen har gått med til Vilja (selvfølgelig), og innimellom har jeg også prøvd å få gjort litt småting som må gjøres. Blant annet litt shoparbeid. Jeg har vel egentlig ikke fått gjort så mye som jeg helst skulle ha gjort, men sånn er det når man har ei lita jente som helst vil ligge i armene mine hele tiden. Eller vi kan omformulere det; sånn er det vel når man har blitt ei mor som helst vil ha jenta si i armene hele tiden.

Etter at Kaj kom hjem fra jobb hadde jeg photoshoot med Maria, og det var skikkelig morsomt. Det ble endel stilige bilder om jeg får si det selv. (Og det får jeg jo. Det er jo min blogg.) Det er så gøy å ta bilder av andre at jeg kunne ha gjort det hele tiden. Fikk plutselig en god idè til familiebilder også, så på søndag skal jeg samle familien min for å ta litt fine bilder vi kan henge på veggen. Alle skal være med. Meg, Kaj, Vilja, Sala og Rufus. Herlig. Anyways. Tilbake til dagen min. Etter shooten ble det Norske Talenter og middag, og vips så ble det kveld. Nå er jeg så trøtt at jeg skal finne senga. (Jeg vet hvor den står, så jeg slipper å lete lenge. Heldigvis, for det hadde jeg ikke orket nå.) God natt!>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.