Man must dance.>


Johnossi – Man must dance.

Jeg syns det er litt gøy å dele litt av musikksmaken min med dere i blant, så her kommer en musikkvideo av Johnossi, et band jeg liker veldig godt. Bandet består av to flinke svensker, så om du ikke har hørt nå mye av dem før så bør du gjøre det nå. Herlig musikk man kan bli i skikkelig godt humør av. Listen, listen!

Nå skal jeg returnere til sofaen og tv'n, for United spiller mot Liverpool i dag og det må jeg selvfølgelig få med meg. Som dere kanskje vet er jeg Unitedfan. Kaj er Liverpoolfan, så i dag er det krig i stua. Neida. Vi klarer faktisk å være venner på tross av stort fotballengasjement hos begge. Det er i grunn godt gjort. Det er sykt hvor engasjert man kan bli. Man spøker ikke med fotballidioter. Jeg sier det bare. Bad idea.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.