Illustrations.>

Illustrasjon: Cassandra Rhodin.

Herlige illustrasjoner. Jeg skulle ønske jeg kunne få til noe sånt. Jeg elsker denne type tegninger. Det er så utrolig stilig! Kanskje jeg skal begynne å tegne. Lære meg det ordentlig. Man trenger ikke talent for å bli litt god. Man kan klare mye om man virkelig vil, orker å prøve og ikke gir seg med det første. Det har jeg virkelig troen på.

Nå sitter jeg med Vilja og pc'n i fanget, for det er bare på denne måten jeg får gjort noe. (Vilja liker å ligge i armene mine skjønner dere.) Jeg hører på Kaizers og jobber litt med shoppen for øyeblikket. Vilja sover, grynter med jevne mellomrom og ser ut til å nyte livet; god, mett og elsket. Slik skal vi sitte ei stund, og senere skal jeg se Norske Talenter og spise Safarikjeks. Det er jo fredag, og jeg har hatt lyst på kjeks hele uka. Og forresten; Vilja blir en måned gammel på søndag. Tenk det. Allerede. Hun har blitt stor! ♥

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.