Heidi Klum Says Fuck Off.>


T-skjorter fra Nelly.com.

Okei, jeg bare tipse om disse t-skjortene. Så utrolig kule! Jeg har veldig lyst på dem, men akkuat nå har jeg ikke penger til det. Så da får jeg bare la det være. Jeg bruker ikke penger jeg ikke har. Det er ikke særlig smart har jeg hørt.

I dag har jeg dusjet en skitten hund, ryddet kjøkkenet og nå skal jeg smårydde litt rundt omkring før Vilja våkner. Senere skal jeg på blomsterbutikken for å kjøpe blomster, for i dag er det faktisk fem år siden pappa døde. Derfor skal vi altså til gravplassen for å legge på blomster og tenne lys, og etter det skal vi til Kajs foreldre. Det er min lørdag.
Ha en fin dag!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.