Some inspiration.>


Daisy Lowe. Fantastiske klær, fantastiske bilder.

Denne jenta er så vakker. Navnet hennes er Daisy Lowe, og hun er virkelig en stor inspirasjonskilde når det kommer til klær og stil. Dessuten har jeg samme kjole som henne også, nemlig denne. En kjole jeg gleder meg til å bruke om ei stund. Når jeg har blitt «normal» igjen. Uansett. Sjekk ut dama. Pretty, pretty, pretty.

Nå venter jeg i grunn bare på at Gossip Girl skal begynne. Ja, jeg må jo nesten få med meg det jeg også. Jeg skjønner ikke helt hva det er som er så fengende med slike serier, men jeg kan ikke noe for det. Jeg bare se det. Nåvel. Det er da god underholdning på en onsdagskveld. Dessuten har de så mye fine klær, og det har blitt en slags koselig vane å se Gossip Girl sammen med en god og varm kopp kakao. (Hvorfor sier vi «varm kopp med kakao»? Det er jo ikke koppen som er varm, det er kakaoen. Kanskje er det bare jeg som sier «varm kopp med kakao»? En slags talefeil? Nå ble jeg usikker.) Ha en fin kveld!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.