Julestemning.>

Da har vi pyntet litt til jul. Det vil si at vi har hengt opp litt julelys i vinduene. Det er alt som trengs for at jeg skal få julestemning. Lys, klementiner og pepperkaker. Men det er fremdeles ei stund til jul, så derfor dropper jeg pepperkakene i dag, og har bestemt meg for å bake brownies i stedet. Jeg føler jeg fortjener noe godt i kveld. Jeg har nesten ikke klart å rørt på meg i hele dag på grunn av bekkenløsning. Æsj, nå syter jeg fælt altså, men dere får bare holde ut. Gravide klager skjønner du. Det er bare sånn det er. Det er nå jeg virkelig har lov til å klage litt. (Har jeg hørt…)

Nå skal jeg komme meg opp av sofaen og bake brownies. Namnamnamnam.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.