Malin.>


Hun kysser seg selv. Hihi.

I dag har jeg tatt bilder av Malin. Søtsøt lita jente! Jeg har aldri tatt bilder av babyer før, så det var utrolig gøy og litt skummelt. Skulle egentlig ønske jeg hadde litt utstyr som holder bedre enn ei sammenteipa arbeidslampe, men sånn er det. Fotoutstyr er dyrt, og jeg er ikke rik. Jeg skulle ønske jeg kunne ta slike bilder i ordentlig studio, jeg. Det hadde blitt tusen millioner ganger bedre. Minst. Jeg får spare «litt» ei stund, så kanskje det blir en dag.

Nå må jeg kjappe meg, for vi skal dra til Steinkjer. Skal i begravelse til farfar i morgen, så kommer ikke hjem før sent i morgen kveld. Ser ikke akkurat frem til verken en fire-fem timers kjøretur eller begravelse. Begravelser er aldri gøy, selv om farfar var en gammel mann og det er slik man skal dø. Av alderdom. Det blir godt å treffe farmor igjen, i alle fall. Og andre slektninger man sjelden treffer. Vel, ha en fin dag da, dere! Hejdå.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.