Christmas is coming to town.>


Jul i Trondheim.

Da har vi kommet oss hjem fra Trondheim, og jeg er helt ødelagt. Jeg er sliten både i hodet, bekkenet og ryggen etter en lang lørdag. Det er ikke bare-bare å gå massemassemasse når man er gravid. Bekkenet mitt gjør veldig vondt, og ryggen er stiv som en stokk. Jeg føler meg plutselig mye gamlere enn bestemor nå, og hadde faktisk store problemer med å komme meg opp av senga i går kveld. Huff.

Meeeen. Vi fikk da shoppet litt i går. Jeg kjøpte hele tre mammajeans, og de var faktisk veldig fine. En av dem er faktisk lilla, og den er råstilig. Dessuten kjøpte vi massasjebadekar som kommer til oss om to uker. Det blir deilig, det. Jeg har savnet badekar veldig lenge nå, så jeg gleder meg utrolig til å ta et varmt og deilig bad med skum, stearinlys og massasje. Ahh…. To uker.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.