And the winner is…>


Mine tre favoritter.

Da er konkurransen om speilreflekskameraet mitt over! Jeg fikk inn elleve av tolv finalebidrag (to av bidragene kom visstnok litt i det seneste laget, og ble dermed ikke regnet med), men det gjorde antagelig hele greia mye lettere for meg. Ikke at det ble lett likevel, for jeg hadde tre favoritter det stod mellom. (Du kan se bildene deres på bildet ovenfor). Da var det altså bare å velge en av disse som vinner. Huff, det var ikke lett. Jeg vil gjerne gi alle disse tre et kamera, for de har gitt meg veldig gode bilder. Men en vinner måtte jeg jo velge, og vinneren bleee…. *trommevirvel*….

Tara-Linn!

Gratulerer så mye til deg. Bildene dine var veldig, veldig gode. Du har brukt linjer veldig godt, og begge bildene er veldig stemningsfulle. Jeg håper virkelig du får bruk for kameraet, og at du bruker det flittig. Send meg en mail med adressa di, så skal jeg sende kameraet så raskt som mulig. Til slutt vil jeg nok en gang takke for alle bidrag! Det er mange flinke der ute, så jeg syns dere bør fortsette å ta bilder. Bilder er gøy!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.