Dagen min i bilder og ord.>

God kveld! Litt bilder fra dagen i dag. Det ble ikke så vi kjørte tidlig til Trondheim likevel. Kom vel frem i halvsju-tida, sjekket inn på hotellet og dro rett til Egon for å spise litt pizza. Har nesten glemt å spise i dag, så det var utrolig godt med mat. Dessuten er Egon så utrolig koselig. Det er en så varm og god stemning der. Perfekt sted å være med kjæresten. Dessuten er pizzaen ufattelig god også. Jeg liker Egon, jeg.

Nå skal vi ligge henslengte på senga, spise godterier og mandariner, drikke vann og se «Nytt på nytt» på tv. Og alle de andre programmene vi bruker å se hver fredag. Fredag har alltid vært tv-kveld nummer èn, og er det fremdeles. Også på hotell i Trondheim. I morgen blir det antagelig en travel dag med blant annet mye shopping, lunsj med ei venninne og kjæresten hennes, besøk hos søsteren til Kaj og bowling. Dette er noe av det vi skal bruke morgendagen på, og jeg gleder meg. Ha en fin kveld da, dere!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.