New favorites.>

Disse fantastiske skoene fikk jeg i posten for et par dager siden, og de passet perfekt. Endelig! Definitivt nye favoritter. Utrolig stilige, og dessuten behagelige å gå i også. Fikk forresten to par sko til også. Type vintersko uten hæl. Ikke så veldig spennende, men greit å ha. Ser ikke for meg å gå rundt i høye hæler på glattisen hele denne vinteren.

I helga skal jeg og Kaj til Trondheim. Drar ganske tidlig i morgen, men kamera og pc følger selvfølgelig med. Vi skal ligge på hotell, shoppe litt julegaver og sånt, slappe av, gå på kino og virkelig kose oss. Gleder meg kjempemasse! Det skal bli skikkelig godt med ei helg uten jobb, for det er lenge siden sist. Ikke det at jeg jobber så ufattelig mye, men det er greit å ha helt fri ei helg i blant også. Det blir godt!>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.