The second picture.>

Muwhahaha, nå må dere snu på pc'n deres. Jeg er ond. Utrolig gøy med nytt kamera! Gleder meg til å ta masse bilder fremover. Har faktisk endel gode ideer og «fotooppdrag» i de kommende ukene også, så det skal bli gøy. Håper det. Tror jeg må kjøpe meg ei tegnebok som jeg kan tegne ideer til bilder i. Det fungerer ganske greit, for da slipper jeg å glemme dem. Kanskje det får meg til å gjennomføre ideene også, og ikke bare la dem bli liggende i hodet som jeg har gjort tidligere. Jeg skal bli skikkelig flink til å ta bilder, fortenk. Det er tross alt det mest spennende man kan gjøre. Anyways. Nå skal jeg se litt drittfotball (Liverpool selvfølgelig, og jeg er nesten nødt til å se siden Kaj er teit og heier på feil lag), spise litt mandariner og bare slappe av. Deretter skal jeg finne senga, hoppe i dusjen, kaste meg på flaska og gjøre alt annet vi egentlig ikke gjør. Nattinatt.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.