Tid for finale.>

Da har jeg trukket ut 12 finalister i konkurransen. Gud, det var absolutt ikke lett! Egentlig ville jeg ha med veldig mange fler, og jeg skulle gjerne gitt kamera til alle sammen også. Men, jeg har ikke tohundreogsyttitre speilreflekskameraer liggende å slenge, så jeg måtte nesten bare velge ut noen favoritter. Tenkte egentlig å kutte det ned til ti, men det fikk jeg ikke til. Derfor ble det tolv. Finfint tall.

Finalistene har enten fått en mail eller en kommentar på bloggen sin fra meg, og har fått beskjed om å lese dette innlegget for å få vite hva som skjer videre nå. Jeg skal gi en oppgave, og jeg vil kåre vinneren ved å legge sammen en poengsum for både det første innsendte bildet og det som tas i denne finalerunden. Det er lurt å være kreativ. Prøv å tenk ut noe som ikke er gjort hundre ganger fra før av. Jeg vil gjerne se noe nytt og spennende, og for å gjøre dette litt gøy har jeg valgt «gammel» som tema. Ironisk, hæ? Bildet finalistene skal ta skal altså hete «Gammel», men bør være så kreativt og nyskapende som mulig. Fristen for å komme opp med et bilde er på søndag klokka 18.00. La kreativiteten komme frem, og imponer meg. Lykke til!

Grunnen til at jeg ikke legger ut hvem som er finalister her er for at mange av finalistene har sendt inn bidrag på mail. De har derfor ingen blogg du kan besøke for å «snoke», og da fant jeg ut at jeg ville gjøre det likt for alle. Derfor blir ingen av finalistene røpt for resten av dere. Uansett; tusen takk for alle bidrag, dere har gjort denne konkurransen utrolig gøy! Lykke til neste  gang.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.