One photo, two versions.>


Dette bildet ser nesten ut som et reklamebilde for hårfarge eller something.
Jeg liker det.

Da har jeg tatt litt bilder med kameraet. Ble ikke noe av det i går, for jeg følte ikke helt for å ta bilder av meg selv når jeg hadde hodepine fra helvete. Skjønner ikke hvorfor hodepinen ikke forsvinner. Har det nesten konstant. Vel, i dag ble det bilder i alle fall. Mye som kan forbedres, men nå begynner jeg å skjønne hva som er hva, og hvor ting er. I går trodde jeg selvfølgelig at jeg aldri skulle skjønne noe av det, og at jeg hadde gjort verdens største tabbe med å kjøpe nytt kamera. Hørt sånt vås! Ting tar bare litt tid, og jeg er i overkant utålmodig til tider. Jeg skal klare alt med en gang, jeg. Alt skal komme så lett. Var vel kanskje i overkant sutrete i går også, og da er det ingenting som er som det skal. I dag er det helt annerledes. Jeg er sikker på at jeg snart har full kontroll på kameraet, og snart går alt automatisk. Jeg har allerede blitt kjempeglad i det nye kameraet, og gleder meg bare til jeg virkelig kjenner det.>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.