Materialistisk lykke.>

Kameraet mitt kom i posten i dag! Jeg er lykkelig. Jeg føler meg som et barn som endelig har fått tak i den forbudte sjokoladen; stolt og veldig, veldig, veldig fornøyd. Kameraet er fantastisk pent å se på, og det ser skikkelig ordentlig ut. Jeg har ikke fått testet det enda, for batteriet må selvfølgelig lades opp. Jeg hater å vente på at batterier til nye duppedingser skal bli fulladet. Det er like ille som det var å vente på at klokka skulle nærme seg «klokka-nå-kommer-julenissen» på juleaften for ti år siden. Men vente må man. Uansett: jeg er lykkelig! Nå skal jeg sette meg ned å lese i manualen. Tror det er litt greit å få en liten innføring, så jeg vet hva jeg skal gjøre når jeg først kan bruke det. Det er stor forskjell fra 350D, så jeg må antagelig «starte litt på nytt» med hele greia. Lære på nytt. Bli vant til kameraet, og det kan ta tid. Det kan med andre ord ta ei lita stund før det blir supre bilder fra meg og mitt splitter nye Canon EOS 40D. Men det er selvfølgelig verdt å vente på. Hihi.

Må forresten takke for alle stemmer på Tordenbloggen, for jeg gikk videre. Hihi. Da sier jeg fra neste gang dere må stemme, og da må dere stemme både i pollen og i kommentarfeltet. Hvis ikke har jeg ingen sjans til å gå videre. Hihi. (Herregud, jeg må slutte å skrive «hihi» nå. Det irriterer til og med meg selv.) Nå skal det leses i manualen, så kommer jeg forhåpentligvis tilbake litt senere i dag med perfekte bilder!

Ehm… Tja, vi får vel kanskje håpe på gode bilder i stedet.

Eller kanskje vi bare skal nøye oss med å si «bilder»…?>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.