Søndag.>

Jeg blir egentlig bare mer og mer fornøyd med layouten, jeg. Mange foreslår at jeg burde ha hele headeren i svart-hvitt, men det blir litt for grått og trist for min smak. Den trenger litt farge, og jeg syns faktisk det ble litt kult som det er nå, jeg. Sta og sær som jeg er velger jeg å gå etter smaken min, og beholde den akkurat som den er. Bagrunnen derimot. Den kommer jeg nok til å bytte ut etterhvert. Det tar bare litt tid, for jeg har (heldigvis) ikke tid til å ordne en bakgrunn hele dagen. Godt å vite i grunn. Hihi.

I dag har vi hatt byggedag her hjemme. Vi (eller rettere sagt Kaj, for jeg hjalp nesten ikke til med akkurat denne delen) har satt sammen et garderobeskap for å ha ytterklær i, og det ble utrolig stilig. Det er et hjørneskap, og det er faktisk så svært at man nesten kan kalle det et walk-in closet. Helt sant. Vi har også satt sammen et stellebord. Nå har vi begynt med forberedelsene, og det føles virkelig godt. Jeg har sagt det før, men jeg sier det igjen; tida går så fort for tiden, så det er greit å begynne så smått. Så slipper vi fullt kaos når det plutselig begynner å skje noe. Jeg teller ned… Men i mens (nå) skal jeg spise sjokolade (det er fremdeles helg), se tv og slappe av. Det blir veldig godt.>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.