Some answers.>

Her kommer svar på spørsmålene jeg har fått!

Heter du faktisk Drea? Eller er det forkortelse for Andrea eller noe?
Det er en forkortelse for Andrea, ja. Drea er mye lettere, og er mye lettere å huske enn Andrea, spesielt i bloggsammenheng. Dessuten liker jeg Drea kjempegodt. Det høres litt kult ut.

Jeg lurer på, tror dere veldig at det er en liten baby jente?

Hihi. Tja, vi vet jo ikke, men… Tja. Hva skal man si? Jeg aner egentlig ikke, men tror vel kanskje det er ei jente, ja. Aner ikke hvorfor, og det kan vise seg å væer helt feil. Time will show!

Hvor mange søsken har du?
Jeg har en tvillingbror og ei storesøster på tjuefem år. That's it.

Fått vite noe kjønn enda?

Det var veldig vanskelig å se på ultralyden, så vi er veldig usikre. Skal på ny ultralyd på onsdag for å se om vi kan se det bedre denne gangen!

Kommer det snart en ny videoblogg?
Ja, det er vel på tide med en ny videoblogg snart også. Må bare finne på noe å ha videoblogg om. Orker ikke en sånn «eeehm»-videoblogg. Haha.

Hvordan går det med graviditeten?
Det går veldig, veldig fint. Jeg nyter å være gravid for tiden. Magen vokser, og det er veldig til liv inni der. Fantastisk!

Hvordan klarer du å like te?
Åh, jeg elsker te. Det smaker deeeilig! Jeg er vel bare heldig, da. Som liker det mener jeg.

Jeg har sett at du bestiller endel klær og diverse fra forever21.com. Jeg fant en utrolig fin kjole der som jeg vil kjøpe og bruke i russedåpen. Jeg lurer da på hvor mye ekstra det koster i porto/frakt og det der? og en ting til; hvilken størrelse bruker du i kjolene der? Små eller store i størrelsen?
Jeg har egentlig ikke bestilt så mye derfra, så jeg er litt usikker. Porto ligger vel på rundt 50 dollar tror jeg, og i tillegg kan det komme toll og slikt. Heldigvis er plaggene ganske billige der, så det går litt opp i opp. Størrelsen er vel egentlig helt grei. Kanskje litt smått? Jeg er ikke helt sikker.

Hva har vært det beste med svangerskapet så langt?
Det må vel være sparkene. Det er helt fantastisk å kjenne spark. Jeg blir aldri lei.

Bare lurer på, har du tips til fin hud els?
Fin hud? Tror det er viktig å la huden få «puste», som det så fint heter. Ikke klæsj på med foundation hele tida. Gode kremer fungerer selvfølgelig også, og jeg tror et sunt kosthold er viktigviktig. Drikk mye vann, spis frukt og grønt. Da får man fin hud!

Hvordan får du til og speile bilder?
Speile bilder? Mener du å lage refleksjon som jeg gjorde med bildet i forrige innlegg? Kan komme med en tutorial om refleksjoner senere, men om du mener å bare speile bildet så er det bare å trykke rotate canvas og deretter enten flip canvas horizontal eller flip canvas vertical. Du kan også se på denne videoen.

Jeg lurer på hvor du har kjøpt det sinnsykt kule serviset ditt!
Jeg aner ikke hvor det er kjøpt, for det er ikke jeg som har kjøpt det. Det er Kaj sitt servise. Hihi.

Hvordan har du egentlig tid til å gjøre alt du gjør?
Jeg går bare deltidsstudie, og jobber bare to-og tre timer i slengen, så jeg vil ikke akkurat påstå at jeg gjør så veldig mye. Jeg er egentlig ikke så veldig god på å disponere tid. Jeg har vel alltid vært av typen som gjør ting i siste liten, og det stresser meg litt at jeg er sånn. Får vel egentlig prøve å gjøre noe med det.

Hvor lenge har du og Kaj vært ilag? Og hvordan møttes dere?
Jeg og Kaj har vært sammen siden 26. mai i 2007, og hvordan vi møttes er egentlig en komplisert historie. For å gjøre den kort; vi møttes ute på fest en kveld, og fikk god kontakt på nettby og msn. Hihi.

Jeg lurer på hvordan du fikk jobben som badevakt? Trives du godt med den jobben?
De trengte folk, og jeg ringte å sa at jeg var interessert. Jeg trives veldig godt. Finfin arbeidstid, og det er en gøy jobb. Jeg liker meg godt der!

Jeg lurte på en ting, du har handlet på ebay før mener jeg og ha lest? Så da lurte jeg på om du kunne fortelle om handlemåte osv?
Jeg handler mye på Ebay, og det er egentlig veldig så enkelt. Jeg registrerte meg på Paypal.com, og bruker dette når jeg betaler varer jeg kjøper på ebay. Det er utrolig lett og koster ingenting. Frakten avhenger selvfølgelig av hvor store ting du kjøper, men det stemmer at frakten er rimelig dyr. De fleste varer på Ebay befinner seg et stykke unna Norge, og dermed må man regne med litt frakt. Du kan sjekke fraktkostnadene før du bestiller noe, så det er viktig å huske å gjøre!

Hei.. jeg har et spørsmål jeg håpte du kunne svare meg på. Du vet når du bestilte dine superkule nerde briller fra Monikapolitan.com hvor lang tid tok det før du fikk de i posten?
Jeg kjøpte mine på Ebay, så det kan jeg dessverre ikke svare på.

Ser at du bruker mye PhotoShop: Hvor mye koster det?
Jeg må innrømme at jeg har juksa, og aldri har betalt for photoshop. Jeg fikk det brent på cd av en snill en som ville gi meg det. Supert. Så, jeg aner ikke hva det koster, men jeg vet at det er rimelig dyrt.

Hvordan får du rund kant på hjørnene av bildene?
Litt vanskelig å forklare dette også, men jeg vil anbefale deg å se på denne videoen. YouTube kan brukes til alt!
>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.