Reflections.>

God formiddag! Jeg har lekt meg litt i photoshop igjen. Prøver å øve litt på å lage refleksjoner, men det går vel ikke helt etter planen. Uansett veldig gøy å holde på. Jeg burde vel strengt tatt brukt tiden til noe annet, men det er søndag i dag. Jeg finner det alltid like vanskelig å gjøre fornuftige ting på søndager. Bortsett ffra å dra på jobb selvfølgelig. De to timene som badevakt går faktisk helt greit. (Finfin arbeidstid.)

Har forresten fått endel spørsmål om layout og slikt, men jeg har dessverre bestemt meg for å ikke svare på de spørsmålene. Det har seg slik at jeg ikke er så flink som dere tror. Etter at jeg selv redigerte html-kodene på bloggen min, hadde jeg plutselig hundreogtolv feil. Hundreogtolv html-feil jeg ikke visste om, men som ble påpekt av en veldig snill og flink mann som nå har hjulpet meg å fikse alle problemene. Dermed vil jeg kanskje anbefale dere å heller spørre noen som faktisk kan noe om det, for jeg vil ikke være skyld i hundreogtolv html-feil hos dere også. Det vil ikke dere heller. Stol på meg.

Resten av spørsmålene, som ikke har noe med layout og html å gjøre, kommer jeg til å svare på i løpet av dagen. Nå skal jeg prøve å gjøre noe mer fornuftig enn å redigere bilder, og deretter skal jeg på jobb. Ha en fin dag!
>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.