Yndlingste og sjokoladeterapi.>

Beste teen i verden, og en veldig, veldig god kjeks.

Lørdagskvelder er minst like bra som fredagskvelder. Spesielt når man kan unne seg selv te, sjokoladeis og en kjeks (okei, to da). Det er viktig å unne seg selv noe en gang i blant, og det finnes vel ikke bedre aneldninger enn i helgene. Jeg mener ikke at man skal stappe i seg alt man får tak i, men litt sjokoladeis og en (ehm, to) kjeks skader ingen. I dag oppfordrer jeg altså alle til å unne seg selv noe. Spis en sjokolade med god samvittighet. Det fortjener du.

Det har vært en ganske så rolig lørdag. Har sett gjennom en søppelsekk med babyklær som vi har fått arvet, og der var det utrolig mye fint å finne. Gleder meg sånn til jeg faktisk kan bruke klærne også. Altså, ikke jeg da, men lille babyen. Men det skjønte du vel antagelig. Å, som jeg gleder meg. Babyen vår kommer til å bli fantastisk. Hihi.

Forresten. Har du noen spørsmål om noe? Spør meg under her om det er et eller annet du virkelig vil vite. Mener ikke at du skal finne på masse teite spørsmål bare for å være «snill» altså, men om du virkelig lurer på noe som du enda ikke har fått svar på; spør nå. Om du lurer på noe som har med html, layout eller design; se her først. Ha en fin kveld!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.