An old one.>


Bilde av Sala fra i sommer, redigert nå i dag.

God morgen! Sitter og rydder litt på pc'n min nå. Sletter litt bilder og sånt. Jeg oppdaget plutselig at harddisken er full snart, så det var vel kanskje på tide med en liten opprydding. Jeg har klart å proppe full en harddisk på hundreogtredve giga, og jeg mistenker at det har noe med alle bildene å gjøre. Syns nesten det er litt ekkelt å slette bilder også, på tross av at jeg vet at jeg aldri kommer til å bruke mesteparten av dem til noe. Kanskje jeg plutselig finner et bilde som jeg plutselig mener er bra. Sånn som dette. Av og til trenger man bare å gi ting litt tid til å vokse. Av og til må man gi seg selv litt tid til å se ting på en annen måte også. Kanskje forandre litt på det, og vips! så har man noe man liker. Gøy! Vel, ha en fin dag.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.