I love fridays.>


Søstersen, Gina. Superdupervakker.

Her er søstersen som flyttet til Stord i februar. Slemt å flytte så langt, men da er det ekstra godt å møte henne igjen. Sånn som nå. Nå er hun og kjæresten hennes, Petter, på besøk, og vi (Meg, Kaj, Jørgenbror, Gina og Petter) hadde en veldig koselig kveld i går. Tacosuppe og kortspill er to stikkord som sikrer en hyggelig kveld. Virkelig godt å ha søstera si hjemme igjen, selv om hun drar tilbake i morgen. Da får vi gå tilbake til teite videosamtaler på msn med webcam og hele pakka. Det er faktisk ganske så gøy det også.

I kveld blir det familiekveld nede hos mamma og Brynjulf. Godt å være sammen hele gjengen når man først har sjansen. Spise god mat, se Nytt på Nytt og bare slappe helt av. Akkurat som før. Stingers (Politiagentene) sendes vel kanskje ikke på tv lenger, men det burde det ha gjort. For slik var det. Slik var det før. Det var slik fredagskveldene var hver uke. Stingers på tv, potetgull og brus på bordet, og familien samlet i sofaen. Gode fredagsminner er virkelig godt å ha. Fredag har alltid vært den beste dagen i uka, og er det fremdeles. I love fridays. Nei, nå må jeg straks stikke på jobb. Ha det!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.