Pynt datamaskinen din!>


Se, jeg har lært meg å lage refleksjoner i photoshop også! Stilig!

Tenkte jeg skulle tipse om denne utrolig stilige PC-pynten! Fant de på www.style4it.com, men er dessverre usikker på om de sender til Norge. Jeg har sendt mail og spurt, så jeg krysser fingrene. Jeg har virkelig lyst til å pynte datamaskina mi litt, og fant veldig mange jeg likte der. Om de ikke sender til Norge får jeg vel bare sjekke Ebay i stedet, eller finne en norsk butikk som selger noe lignende. Jeg vil ha en fancy datamaskin. Rettere sagt; jeg skal ha en fancy datamaskin. Var de ikke litt kule, da? Klem!

UPDATE:  Jeg ble tipset om en norsk side som selger lignende greier. For å komme dit kan du trykke her. Hurra! Nå skal datamaskina mi bli søt.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.