I’m a little redhead.>


Nyfarget hår. Ikke et spesielt bra bilde, men man kan da se fargen i alle fall.

Æsj, kameraet mitt har begynt å jukse. Det fokuserer dårlig, og dessuten fungerer ikke selvutløserknappen. Om det har med knappen eller kameraet å gjøre vet jeg ikke, men irriterende er det i alle fall. Jeg ønsker meg nytt kamera og ny selvutløserknapp. Tenk om det kunne vært gratis. Det hadde vært noe, det. Jeg får ønske meg et kamera fra alle jeg kjenner til jul. De kan da gå sammen om det, don't you think? Syns det hørtes ut som en god idè, jeg. En fin måte å få nytt kamera på. Det hadde blitt verdens beste julegave, men da hadde jeg nok følt meg lettere bortskjemt også. Hihi.>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.