More stripes.>

Genser, tights, lue og skjerf fra H&M, jakke fra Oasis, sko second-hand.

Striper i dag også. Herlig og varm ullgenser fra H&M. Det trengs. Jeg får virkelig smake på høsten nå, og jeg revurderer alt det pene jeg har sagt om den. Neida. Så ille er det ikke, men nå er jeg lei av storm og regn. Det er litt i det meste laget for tiden. Jeg mister all konsentrasjon, arbeidsvilje og disiplin, og det erstattes med stor vilje til å ligge under pleddet på sofaen, drikke kakao og bare gjøre ingenting. Været får meg til å bli nytteløs. Det er noe med det. Alt dør på høsten, inkludert energi og arbeidsvilje.

Nå skal jeg trosse både høsten og sofaen, og virkelig jobbe godt med oppgaven. Deretter skal jeg belønne meg selv med kakao og en film. Ha det bra!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.