Drea tester: hårprodukter fra Wella.>


1. Shampoo, 2. Hair-repair cream, 3. Leave in-balsam, 4. Hair Repair Mask.

Hvordan:
Nå har jeg testet noen av produktene fra Wella. Jeg har valgt å bruke shampooen fra Lifetex-serien, hårkuren fra Sp, leave-in balsam fra Llfetex-serien og en gang i uken har jeg også brukt Repair Mask fra Sp-serien.  Leave in-balsammen brukte jeg både i vått og tørt hår.

Resultat:
+
     Jeg er veldig fornøyd med resultatet etter å ha brukt de tre første produktene etter hverandre for hver hårvask, og nummer fire ca. en gang i uken. Shampooen lukter godt og er lett å massere inn, hårkurkremen gjør håret mykt og glansfullt og leave-in balsammen gir en siste finish. Hair Repair Mask (nr. 4) er også veldig god, og håret kjennes sunnere ut med en gang. Etter min mening har det ingenting å si at produktene ikke er i samme serie. Etter å ha brukt disse produktene i over to uker har håret mitt blitt lett, glansfullt og sunt, og håret har holdt seg reint i mange dager etter vask. Likevel er det lett å style. Det har jeg slitt med tidligere; håret har raskt blitt flatt og umulig å legge til slik man vil ha det.

–       Har egentlig ikke så mye å utsette på produktene. Jeg er fornøyd, og håret mitt virker sunnere enn før!

Oppsummering:
Jeg anbefaler disse produktene på det sterkeste. Jeg har egentlig ganske så slitt hår etter mye farging og bleiking, men håret mitt er sunnere nå enn det har vært på lenge. At jeg farger håret sjeldnere enn før har selvfølgelig også påvirket det, men disse hårproduktene hjelper også. Jeg er veldig fornøyd med produktene, og mener helt ærlig at det er gode kjøp. Jeg vil påpeke at jeg ikke tjener noe på å skryte av Wella, så jeg har ingen grunn til å lyve. Kort oppsummert: jeg anbefaler disse produktene!

Produkter fra disse seriene kan du blant annet kjøpe på balsam.no.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.