Home where I belong.>


Siste sommerbilde på leeeeenge.

Ah, da er vi, etter en ellevetimers lang reise, endelig hjemme igjen. Vi ble møtt av en veldig, veldig glad Rufus tidlig i morrest, og etter noen timers søvn hentet vi en veldig, veldig glad Sala også. Så nå er alle på plass her i stua. Jeg sitter henslengt i sofaen med pleddet klart og joggebuksa på, og er egentlig helt utslitt. Jeg har lyst til å sove, men føler det er lurt å vente til i kveld. Sovner jeg nå, sover jeg antagelig helt til i morgen. Det høres litt tamt ut. Jeg får heller legge fra meg pc'n, og finne på noe annet. Slappe av helt enkelt. Ikke sove, men bare…slumre litt. Høres veldig greit ut i grunn.

Poster forresten det som antageligvis er det siste sommerbildet på lenge. Fra nå av blir det høst, høst, høst, og det gjør meg absolutt
ingenting. Gleder meg til å blogge fremover, og håper dere også gjør det! Gleder meg til høstoutfits, og fine høstbilder. (Om jeg klarer å ta noen, selvfølgelig.) Stay tuned!>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.