Snart hjemreise.>

I morgenkveld drar vi hjem igjen. Hjem til kalde høstdager, skjerf og votter. Hjem til kakao foran peisen, hund og katt. Hjem til en normal hverdag. Det blir absolutt ikke ille. Jeg gleder meg til å komme hjem nå. Det er flott her altså, ikke misforstå meg, men jeg kan ikke tenke meg å være her ei uke til. Jeg har fått nok av sol, turister og ikke minst av mat. Jeg er mett, og kommer antagelig til å være mett i hele neste uke også. Det skal bli godt med et normalt kosthold igjen. Det blir faktisk veldig godt å komme hjem til skikkelig høst med varme klær også, og jeg gleder meg til å ta litt mer høstlige outfitbilder. Jeg er lei av lette sommerklær. Jeg ser frem til store skjerf, varme gensere, varme sko og votter. Det har vært to veldig fine uker, men nå har jeg andre ting å se frem til. Jula nærmer seg raskt, og når jula er ferdig er det jammen ikke lenge til fødsel og hele pakka. Tenk det. Snart er det bare tre måneder igjen.

Men, tilbake til i dag. Været har vært helt fantastisk de siste dagene, så vi har ikke gjort stort annet enn å sole oss, bade og spise god mat. Vi har med andre ord oppført oss som ordentlige turister. Nå sitter jeg på hotellrommet og venter på Kaj. Han er ute for å kjøpe donut. Donut med massevis av sjokolade på. Er man på ferie, så er man på ferie. Det må jeg selvfølgelig utnytte. På søndag er det slutt på alt som heter godteri, donut og godsaker for min del. Det skal bli godt å føle seg sunn igjen altså. I syden savner jeg selvdisiplin når det kommer til godterier. Vel, det er bare en dag igjen, så nå skal jeg bare slappe av på senga før vi skal ut å spise – igjen. Jeg skal nok klare en dag til med sol, varme og god mat. Og donut. (Som det dessverre var utsolgt for akkurat nå. Æsj. Jeg som har så lyst på!) Ha det bra!>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.