Bare for at jeg er snill.>


Gravidmagen min.

Sånn. Dette er det nærmeste vi kommer magebilde fra denne kanten. Du kan lett se en svær klump der nå, vel? Magen er jo lengre ut enn puppene, og det sier faktisk litt nå, for puppene mine har blitt enorme. Altså, enorme i forhold til utgangspunktet i hvertfall. Jeg har aldri hatt særlig stopre pupper før, så nå danser jeg rundt omkring på rommet toppløs; bare for å se (og kjenne) puppene hoppe. Haha, det kan se rimelig teit ut, men heldivis er det bare en stakkars tilskuer tilstede. Kaj. (Hvem ellers?)

Må forresten fortelle om de utrolig rare naboene vi er så heldige å ha her. (Litt rart at jeg begynner å tenke på de rare naboene etter å ha fortalt om de hoppende puppene mine. Hmm…) På den ene siden har vi en eller annen tulling som snorker som en svær bjørn. Vi kan høre snorkinga hans godt gjennom veggen, og vi har alltid air-condition på. Det sier litt. Jeg lurer på om han er alene på ferie. Hvis ikke; stakkars medmennesker. Hvordan overlever de? Vel, det får vel bli deres problem. På den andre siden har vi derimot en gjeng som har blitt vårt problem også. I dag våknet vi av en gjeng gale danske mennesker synge. De har nemlig ikke forstått hva privatliv er for noe, og lukker aldri dørene sine. Så synger de. Falskt, jævlig og høyt, og vekker stakkars sovende naboer. Jeg har egentlig aldri forstått meg på dansker. God natt!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.